NEEM CONTACT MET ONS OP 0181 - 642 888

Aanbod

Fitness

Fitness is een verzamelnaam voor trainingen waarbij de algehele 'fitheid' van het lichaam wordt vergroot. Vaak wordt daarbij verwezen naar trainingen met gewichten en met behulp van krachtapparatuur. Echter een goed gebalanceerd fitnessprogramma bestaat uit onder andere gewichtstraining, cardio-vasculaire training en flexibiliteitstraining.

Groepslessen

Milon Cirkel

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training duurt slechts 35 minuten.

Outdoor Activiteiten

Small Group Trainingen

Kleinschalige groepsfitness activiteit in circuitvorm.

Fysiotherapie

Fysiotherapie de Vos heeft een eigen vestiging binnen M.Point. U kunt hier terecht voor fysiotherapie, manuele therapie en (sport)revalidatie. Members van M.Point kunnen gratis gebruik maken van een screening van één van de aanwezige fysiotherapeuten van Fysiotherapie de Vos.
Werken aan een blijvend gezonde lifestyle?
Meld je nu aan voor een gratis intake en proefles:
© Copyright M.Point
Website Realisatie: DiscoverDesign.nl