NEEM CONTACT MET ONS OP 0181 - 642 888

Running class

De hardlooptrainingen bij M.Point zijn dusdanig ingericht dat sporters van uitéénlopende niveaus er baat bij hebben. Tijdens de training wordt bijvoorbeeld gewerkt met een hoofd- en bijroute. Dit wil zeggen dat de gevorderde lopers extra 'lussen' lopen zodat zij in dezelfde tijd een grotere afstand kunnen afleggen en de groep als geheel toch samen kan lopen. Daarnaast wordt tijdens de zaterdagtrainingen gewerkt met aanvullende krachtoefeningen die aangepast kunnen worden aan het niveau van de loper.

Daarnaast is M.Point in staat om de serieuze loper net dat beetje extra te bieden voor een goede prestatie. In de fitnessruimte kan bijvoorbeeld specifiek getraind worden op bepaalde spiergroepen, maar ook de verschillende massagemogelijkheden en het gebruik van de sauna kunnen bijdragen aan een beter herstel van het lichaam. En natuurlijk is het lopen in groepsverband een ideale stimulans om de prestaties te verbeteren. De looptrainingen hebben elk een ander karakter zodat alle facetten van het hardlopen aan bod komen, zoals bijvoorbeeld duurtraining, intervaltraining, periodisering en combi training.


Martin Nieuwstraten

Fitness- & Spinninginstructeur
Martin is één van M.Points full-time fitness- en spinninginstructeurs. Na het behalen van de MAVO heeft Martin de opleiding Sport en Bewegen succesvol afgerond. Naast het geven van zijn lessen bij M.Point ligt zijn passie bij het meedoen aan triathlons.
© Copyright M.Point
Website Realisatie: DiscoverDesign.nl