NEEM CONTACT MET ONS OP 0181 - 642 888

Zumba®

Zumba® Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op latin- en wereldmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggeaton maar ook Flamenco en Hip Hop. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat de deelnemers niet eens doorhebben, dat zij bezig zijn met een geweldige fitness- workout! Dat is de kracht van Zumba!

Het is ook nog eens super effectief en van alle manieren om in shape te komen is dit gegarandeerd de leukste. Ook daarom is het zo razend populair. Zumba is gericht op vetverbranding, fit worden/blijven, verbeterde lichaamshouding, ontspanning, coördinatie en uiteraard plezier hebben. Een les van 1 uur staat gelijk aan het verbranden van 500 tot 800 kcal. De exacte hoeveelheid is afhankelijk van de intensiviteit van de nummers en de eigen inzet. Deelnemers gaan met een voldaan gevoel naar huis. Moeilijke pasjes onthouden hoeft niet, ook is het niet nodig om super ritmisch te zijn. Alleen kijken en volgen van de instructeur is voldoende! Zumba is geschikt voor iedereen en voor elk lichaam. Deelnemen kan meteen. LET IT MOVE YOU!

Het idee voor Zumba is ontstaan toen de bedenker, Beto Perez, zijn cassettebandjes was vergeten voor zijn aerobics les. Hij pakte toen maar andere muziek uit zijn auto. Dat was allemaal Latijns-Amerikaanse muziek. Deles bleek zo’n groot succes, dat hij besloot om er een vaste les van te maken. Inmiddels is het een compleet fitnessprogramma dat in ruim 70 landen gegeven wordt.


© Copyright M.Point
Website Realisatie: DiscoverDesign.nl